BİR PASKALYA ÇOK ÇÖREK
Paskalya çöreği kokusunun İstanbul’u sardığı Nisan ayında Silva Özyerli ve Anna Maria Beylunioğlu ile Paskalya çöreğinin izini sürüyoruz.
İstanbullular olarak Paskalya dönemine aşina olsak da çoğumuz iki farklı tarihte Paskalya kutlayan İstanbullular olduğunu bilmediğimiz gibi kokusuyla kendini belli eden Paskalya çöreğinin de aslında tek çeşitte olmadığını bilmeyiz.
3 farklı kültürden 3 farklı teknik ve baharatla yapılan Paskalya çöreklerini klasik basit bir Paskalya tabağında tadacağımız bu etkinlikte Anadolu’nun her yerinde farklı tatlarda Paskalya çörekleri olduğunu da öğreneceğiz.
İstanbul, Diyarbakır Ermeni (Gregoryan) ve Antakya Ortodoksları’nın 3 farklı Paskalya çöreğini sizler için, sizlerle birlikte yapacağımız bu tadım etkinliğinde Silva Özyerli ve Anna Maria Beylunioğlu’nun elinden çıkacak bu lezzetleri tatmak için sizleri Nadir Gastronomi Platformu’na bekliyoruz.
Biletlerinizi ayırmayı unutmayın!
*Kontenjanla sınırlıdır.
Detaylı bilgi ve biletler için www.ngp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
21 Nisan 2024
Pazar
14:00
850 TL
Nadir Gastronomi Platformu
Kemankeş Karamustafa Paşa Mh.
Kemankeş Cd. No:67/Karaköy
KARAKÖY GÜLLÜOĞLU MAĞAZASI 2. KAT
ETKİNLİK KURALLARI
-Biletler kontenjanla sınırlıdır.
-Platform etkinlik alanında bilet satışı yoktur. Etkinlik biletleri satışı sadece belirlenen resmi satış kanalı olan www.ngp.com.tr adresi üzerindendir.
-Etkinlik biletleri iade edilemez.
-Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.