GASTRONOMİYE DAİR KEYİFLİ BİR SOHBET
Shunichi Horikoshi
Japonya’nın Tokyo kentinde doğan Shunichi Horikoshi aşçılık eğitimi aldıktan sonra Belçika’da bir japon restorantında çalışıp ülkesine geri döndü ve çeşitli şehirlerde tecrübesini geliştirdi.
1994 te altı yıllık kontratla Türkiye’ye gelen Horikoshi Türkiye’yi ve Türkleri çok sevdi sektördeki eksikliği de fark edince 2003 te İTSUMI’yi kurdu.
İtsumi’nin tadı olan Horikoshi 45 yıldır biriktirdiği reçetelerle yemeklerin orijinalliğini korumakta ve Türk misafirlerimize bu kültürü anlatmaya devam etmektedir.
Kayıt yaptırmayı unutmayın!
*Kontenjanla sınırlıdır.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için www.ngp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
24 Nisan 2024
Çarşamba
19:00
Nadir Gastronomi Platformu
Kemankeş Karamustafa Paşa Mh.
Kemankeş Cd. No:67/Karaköy
KARAKÖY GÜLLÜOĞLU MAĞAZASI 2. KAT